8/6/12

Ψέμμα, πληγή, Χρυσή Αυγή

Την ώρα που ο εκπρόσωπος (τύπου) της Χρυσής Αυγής επιχειρεί διακαώς να προστατευθεί από το ανθρωποκυνηγητό που έχουν εξαπολύσει (πιο) άνδρες (από αυτόν) της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του, εκείνος βρίσκει μερικές ανάσες ελευθερίας και από το αντάρτικο iPhone του στέλνει ευχαριστήρια μηνύματα. Η αγάπη του κόσμου είναι μαζί του. Επιτέλους, κάποιος χαστούκισε το πολιτικό σύστημα. Και μετά, τι άλλο; Μήπως ακολουθεί το κρέμασμα της Δούρου από την ξιφολόγχη του Άγνωστου Στρατιώτη;

Στα δικά μας, ο σπόρος έχει φυτευτεί και ανθίζει πανηγυρικά. Ο "δικός μας" Μπαρμπαρούσης - δικός σας, εμείς δεν θέλουμε καμία σχέση μαζί του - δήλωσε "Όχι σφαλιάρες ..κλωτσιές θέλουν κανονικά όλοι αυτοί", εννοώντας πολιτικούς και δημοσιογράφους. Μέσα, δικέ μου. Μόνο που το χτύπημα δεν θα το φέρει η δεξιά γροθιά του συστήματος. Όχι εσύ που μαχαιρώνεις κόσμο ως πολιτική πράξη. Πριν από αυτούς, σειρά έχει ο φασισμός. Και είσαι τμήμα του, πως να το κάνουμε..

Πολλοί φώναξαν "να αγιάσει το χέρι σου". Κι αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Αυτοί που εξισώνουν το ξύλο του Χρυσαυγίτη (άρα και τα μαχαιρώματα; τις βόμβες του Μιχαλολιάκου; το τσεκούρι του Βορίδη;) με το γιαούρτωμα, τη γιούχα, ή τη μούντζα. Συγνώμη, αλλά το "άει στο διάολο" του παππού δεν διεκδικεί ψήφο.



Όσο για τον Κασιδιάρη προσωπικά.. την Δευτέρα που μας έρχεται (11/6)  ο Ηλίας Κασιδιάρης θα δικαστεί για την επίθεση και ληστεία σε βάρος μεταπτυχιακού φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη το 2007. Προσωρινά, βρίσκεται, σύμφωνα με μαρτυρίες, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Εκεί όπου τα "λαϊκά παιδιά" του Μιχαλολιάκου τον χειροκρότησαν από την πρώτη στιγμή. Και περιμένει. Μετά με αναβολές θα την γλυτώσει. Το ξέρει καλά το κόλπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου