20/11/11

Βραβείο Κοινού για το Σούπερ Δημήτριο , την ταινία των 100 €


Καλημέρα από την πόλη του Σούπερ Δημήτριου, τη Θεσσαλονίκη. Η ομώνυμη ταινία με βαθμολογία 4.621/5.000 απέσπασε το Βραβείο Κοινού Fisher Καλύτερη Ελληνική Ταινία στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Για πρώτη φορά φέτος, το βραβείο συνοδεύεται και από τιμιτική πλακέτα στη μνήμη του Μιχάλη Κακογιάννη. Οι συντελεστές της OtiNaNai Productions από την άλλη, παρελαύνουν σε τοπικά αλλά και εθνικής εμβέλειας ΜΜΕ.

Μια παρέα φίλων, με όπλα την ευρεσιτεχνία και την αγάπη για το σινεμά, προσπαθεί να θέτει και να κατακτά, ολοένα υψηλότερα επίπεδα, όσον αφορά την ποιότητα του παραγόμενου αποτελέσματος, παρά τα πενιχρά μέσα και τον ερασιτεχνικό εξοπλισμό που έχουν στην διάθεσή τους.

Η OTiNaNAi Productions είναι μια ανεξάρτητη ομάδα παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, χαμηλού ή μηδενικού προϋπολογισμού.
Δύο φίλοι και συμφοιτητές στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., ο Δημήτρης Παπαβασιλείου και ο Γιώργος Παπαϊωάννου, αποφάσισαν ένα βράδυ το φθινόπωρο του 1999, να δημιουργήσουν μια ομάδα και να γυρίσουν μια ανεξάρτητη no budget κινηματογραφική ταινία. Η ιδέα αυτή μεταφέρθηκε σε όλη την παρέα και σιγά σιγά δημιουργήθηκε η OTiNaNAi Productions, μια παρέα φίλων με αγάπη για το σινεμά και την ακατάσχετη τρόμπα….!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου