9/4/12

Στον ψυχιατρο ο Χρυσοβορίδης‏

Του Κλέαρχου Τσαουσίδη

Η επίθεση στον πρόεδρο της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριο Λώλο, από τα Τάγματα Εφόδου του Χρυσοχοΐδη είναι η κορυφή μιας σειράς δολοφονικών επιθέσεων των ανθρωποειδών των ΜΑΤ σε βάρος:

- αναπήρων,

- απλών πολιτών,

- προβεβλημένων πολιτών,

- πολιτών που είναι παγκόσμια σύμβολα για τον αγώνα τους ενάντια στον φασισμό,

- δημοσιογράφων (όχι του κλαμπ των πρετεντερο-τσιμα-καψήδων) και φωτορεπόρτερ.

Μιας και οι πράσινοι γκαουλάιτερ του υπουργείου στο οποίο ανήκουν τα κτήνη δώσανε επί τριάντα μήνες σκληρή μάχη για τα εύσημα των αφεντικών τους (για να μην ξεχνάμε, Χρυσοχοΐδης, Βούγιας, Παπουτσής, Όθωνας κ.λπ.), είναι καιρός να τελειώνουμε με την πλάκα αυτήν με μια σειρά κινήσεων:

Οι συνδικαλιστές μπάτσοι που κάθε τόσο μας κουφαίνουν με τις «φιλολαϊκές» ανακοινώσεις τους, να κατονομάσουν το κτήνος που χτύπησε το Λώλο. Τον γνωρίζουν. Να τον καρφώσουν, έτσι απλά, όπως χρησιμοποιούν τους χαφιέδες τους για όλα τα άλλα.

Η μήνυση εναντίον της πολιτικής ηγεσίας των συγγενών των θυμάτων των Ταγμάτων Εφόδου να συνοδεύεται και από αγωγή με διεκδίκηση χρηματικής αποζημίωσης.

Τα σωματεία και οι ομοσπονδίες των μέσων ενημέρωσης να προσφύγουν σε κάθε διεθνή αρχή και να καλύπτουν τα έξοδα για το δικαστικό κυνήγι των φασιστών σε όλα τα κλιμάκια της εξουσίας.

Να ζητηθεί στη Βουλή να εξεταστεί από επιτροπή ψυχιάτρων ο Χρυσοχοΐδης. Στην επιτροπή να συμμετέχει και ψυχίατρος που θα εκπροσωπεί τα θύματά του. Πιστεύω ότι κι ο ίδιος ο Χρυσοχοΐδης θα το θέλει για δυο λόγους: πρώτον, διότι έτσι θα απαλλαγεί προσεχώς από τις ποινικές του ευθύνες (για να μην επικαλεσθεί τη βλακεία) και δεύτερον διότι μια ζωή διατυμπανίζει ότι δε φοβάται τίποτα, δεν κάνει πίσω κ.λπ. Εμπρός λοιπόν Μιχάλη, δείξε πόσο παλικάρι είσαι. Ο ψυχίατρος δεν πονάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου