17/9/11

Η Κινηματογραφική Λέσχη επιστρέφει, για φίλους και "Φιλενάδες"


Η Κινηματογραφική Λέσχη Μεσολογγίου κάνει πρεμιέρα στις προβολές της για την νέα περίοδο 2011-2012, με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι ήρωες του δάσους» για τους μικρούς της φίλους, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και με την κωμωδία «Οι φιλενάδες» για τους μεγάλους φίλους της, την Κυριακή και την Δευτέρα 18 & 19 του μήνα, στον γνώριμο και φιλόξενο χώρο του
Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Για μια ακόμη χρονιά οι προτεραιότητες και οι επιλογές μας στην κατάρτιση του προγράμματος ταινιών αποτελούν, η καλλιτεχνική αρτιότητα, η ποιότητα των φιλμ, η κριτικές και η αποδοχή του κοινού, ώστε τελικά η προσφερόμενη ψυχαγωγία να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Οι προτάσεις μας αποτελούν έναν συνδυασμό δράσεων που στόχο έχουν να ¨κεντρίσουν¨ το ενδιαφέρον του κοινού, να αναδείξουν την ποιότητα των εκδηλώσεων, να προωθήσουν ένα αναβαθμισμένο πολιτιστικό προϊόν και βέβαια να αποτελέσουν μια προσιτή οικονομική διασκέδαση για όλους τους φίλους του κινηματογράφου!

Σας περιμένουμε και φέτος να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προβολών και παράλληλων εκδηλώσεων της Κινηματογραφικής Λέσχης, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την ποιοτική διασκέδαση για όλους!

Σας ευχαριστούμε!

ΚΥΡΙΑΚΗ: 18-09-11 ΩΡΕΣ: 7-9 & 9-11 μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ: 19-09-11 ΩΡΕΣ: 7-9 & 9-11 μ.μ.

ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ

BRIDESMAIDS

Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Πολ Φιγκ
Ηθοποιοί: Κρίστεν Γουίγκ, Μάγια Ρούντολφ, Ρόουζ Μπερν, Τζον Χαμ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβι, Έλι Κέμπερ, Μελίσα Μακάρθι, Κρις Ο'Ντάουντ, Ματ Λούκας.

Διάρκεια: 125'

Επιτέλους, μια γυναικεία κομεντί που επιτρέπει στους άντρες θεατές να συμμετέχουν, και κυρίως να κατανοήσουν ένα είδος που έμοιαζε με κλαμπ σχεδιασμένο αποκλειστικά κι εντελώς βαρετά για υποψήφιες νύφες κι ευσυγκίνητες κουμπάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου