3/9/11

η αγανάκτηση που περίσσεψε (από το "μήνυμα στο μπουκάλι")

Διάβαζα που λέτε χθες στο Δελτίο τύπου που ήρθε από την μεγάλη πόλη, την Ιερή μας Πρωτεύουσα, σχετικά με τους παρόντες που τίμησαν με την παρουσία τους, τα εγκαίνια της (πράγματι) φιλόδοξης έκθεσης τροφίμων που διοργανώθηκε εκεί.

Ήταν λοιπόν που λέτε μεταξύ άλλων, η βουλευτίνα μας κυρία σοφία, ο ιεροσωτήρας - διοριστής κυρ' χρήστος, ο ευθύμιος ο μέγας, ο ακόμα πιο μέγας απόφοιτος τουριστικών επαγγελμάτων ΤΕΙ, περιφερειάρχης μας κυρ΄αποστόλης, που νίπτει τα χείρας του για την εκτροπή του Αχελώου, ο αντί-περιφειάρχης που στηρίζει το Αγρίνιο λέει και κάνει πόλεμο στο Μεσολόγγι, α και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου που είχε αρνηθεί λέει να βάλει ένα 5.000ρο για την μελέτη σύνδεσης του Μεσολογγίου με την Ζάκυνθο (αλήθεια τι...

έγινε αυτή η μελέτη ωέω; πότε ξεκινάν τα δρομολόγια;) και γράφανε τα ιστολόγια τότε, για το Αγρινιώτικο μπλοκ που επιβουλεύεται μονίμως την Πρωτεύουσα, με σκοπό να γίνει Πρωτεύουσα στη θέση της Πρωτεύουσας και κραυγές, και ούστ από δω κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα ακόμα.

Όλοι αυτοί οι παραπάνω, ήταν που λέτε κι αν θυμάστε, περίπου ανεπιθύμητοι στην πόλη.

Θα θυμόσαστε βεβαίως την μεγαλοπρεπή ιερή συγκέντρωση αγανάκτησης στην πλατεία Πρωτευούσης, το απέναντι στήσιμο, εις ένδειξην διαμαρτυρίας, στις γιορτές εξόδου και άλλα τέτοιες ιεροαγανακτισμένες γραφικότητες, (που όμως, όπως έχω γράψει πάλι, ήταν ένα πραγματικό ρεσιτάλ, δημοσιών σχέσεων και χειραγώγησης του Δήμου).

Όλοι που λέτε αυτοί, ήρθαν προχθές καμαρωτοί, (από εκεί που ΔΕΝ θα ξανατολμούσαν να πατήσουν το πόδι τους στην πόλη γιατί θα έχαναν τα ποδάρια τους - θα τους κόβαμε ντε) και φαντάζομαι (φαντάζομαι, δεν ξέρω) θα έγιναν και αποδέκτες χειραψιών και καλώς ήρθατε, και πως είστε, και όλοι καλά στο σπίτι κλπ. κλπ. κλπ.

Πρέπει να είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πόλη της Ελλάδας, που έφτασε κυβερνητικός βουλευτής ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

Και ενώ φυσικά το εφετείο πέταξε, το Αρχαιολογικό μουσείο επίσης πετάει, το νοσοκομείο πνέει τα λοίσθια ενώ τελικά μόνο το στρατόπεδο από τα ΑΙΤΗΜΑΤΑ της πόλης φαίνεται να σώζεται (και γι αυτό θα δούμε).

Κρίμα οι χιλιάδες δαχτυλισμοί στα πληκτρολόγια των ιστολόγων, χαμένες οι κραυγές και οι κατάρες.

Πόση μεγάλη απόσταση έχει λοιπόν, η διαμαρτυρία και η αντίδραση με το πληκτρολόγιο από την διαμαρτυρία και την αντίδραση στην πράξη!!!

βασικά καλημέρα σας




οφείλω βεβαίως, για μια ακόμα φορά να βγάλω το καπέλο μου στον Δήμαρχο Κατσούλη, γιατί όλο το παραπάνω, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ δική του επιτυχία.

Και όταν λέω όλο το παραπάνω, εννοώ τη σύλληψη της ιδέας και την διοργάνωση της έκθεσης, (που εκτός των όποιων οφελημάτων φέρει στον Δήμο και στην ντόπια παραγωγή και βιοτεχνία τροφίμων, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία προβολής και δημοσιών σχέσεων και αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι αναγκαστικά κακό) αλλά και την "ασυλία" που εξασφάλισε στους υψηλούς προσκεκλημένους του.

Είναι προφανές, πως γνωρίζει τους (συν)δημότες του, καλύτερα από τους ίδιους!!!!!

Ας ελπίσουμε πως τώρα που πέρασε κι αυτό, κάποιος θα σκουπίσει την πόλη που βρωμάει!!!

2 σχόλια:

  1. Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε που τα γράφεις αυτά.Τέτοιοι είμαστε και μας αξίζει η κοροϊδία που μας κλάνουν όλοι οι νεκροθάφτες του Μεσολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντροπη ξεφτιλισμενοι.Πουλατε το Μεσολογγι για κομματικα οφελη και για μην θιγονται οι πατρονες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή