10/6/11

Εντοπισμός του αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας‏


Έκτακτο Δελτίο

Τελικά οι πυρετώδεις κινητοποιήσεις των υπηρεσιών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του τμήματος της Ιντερπόλ στην χώρα μας είχαν το πολυπόθητο αποτέλεσμα του εντοπισμού του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας κ. Αντωνόπουλου. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε και την “αθόρυβη” αρωγή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην όλη αναζήτηση.
Ο λαός του Μεσολογγίου στο άκουσμα της είδησης, εξεδήλωσε με φρενήρη τρόπο την χαρά του. Μάλιστα οι αρχές σκέφτονται να αναβάλλουν και το πανηγύρι του Αη Συμιού φοβούμενοι ότι οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη θα έχουν ως αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό και την υποβάθμιση του εθίμου. Σχετικό δελτίο τύπου της πρώην Νομαρχίας όμως μας καθησυχάζει και μας ενημερώνει «ότι το λαϊκό προσκύνημα- προς τον αντιπεριφερειάρχη- θα συνεχιστεί με την δέουσα κατάνυξη μετά τις 15 Ιουνίου σε ένδειξη σεβασμού προς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ωραία ατμόσφαιρα που επικράτησε στην εκδήλωση του ΤΕΙ με ομιλητή τον κ. Κακλαμάνη θα συνεχιστεί προς ανακούφιση του ακραιφνούς «ακομμάτιστου» ακροατηρίου.

ο Αντήνωρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου