29/3/12

Νέο γκάλοπ σε εξέλιξη!‏

Νέο γκάλοπ βρίσκεται σε εξέλιξη και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα. Η εταιρία που το διενεργεί θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα στοιχεία περίπου σε ένα μήνα και ταυτόχρονα ίσως με τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Το ερώτημα που απευθύνουν (τηλεφωνικώς) το δημοσιεύουμε για να γνωρίζουν οι φίλοι μας σε βάθος τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα προκύψουν.

« ΤΡΟΙΚΑ : Μισθοί Βουλγαρίας και απολύσεις.

Συνέχιση της άγριας ύφεσης, με διαρκή υποτίμηση μισθών ώστε να προσεγγίσουν τα επίπεδα Βουλγαρίας και Ρουμανίας, εισηγήθηκαν και υπερασπίστηκαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εκπροσωπώντας την τρόικα ο Όλι Ρεν, ο Πολ Τόμσεν και εκ μέρους της ΕΚΤ ο Γ. Άσμουνσεν, αλλά σε ξεχωριστή έκθεση και ο Α. Γκουρία του ΟΟΣΑ. Αφού παραδέχτηκαν την αποτυχία του Μνημονίου, απαντώντας στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή ισχυρίστηκαν πως η βαλκανοποίηση μισθών και συντάξεων θα δημιουργήσει ανταγωνιστικότητα! Επίσης απαίτησαν νέες απολύσεις από το Δημόσιο, κατάργηση της μονιμότητας και απαίτησαν από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να υλοποιήσουν μετεκλογικά όλες τις απαιτήσεις».

Μετά από αυτές τις ομολογίες εσείς πως θα χαρακτηρίζατε τον έλληνα ψηφοφόρο που θα επέλεγε να στηρίξει τα κόμματα του μνημονίου και τους συνήθεις πρόθυμους; (ο νοών νοήτω)

1. Ανάλγητο

2. Βλάκα

3. Βολεμένο

4. ημίονο

5. μπιτ για μπιτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου