27/2/12

Ημέρες ΠΑΣΟΚ από τον ΕΚΛΕΚΤΟ του...Θεού!‏


Καταγγελίες για τη διανομή τροφίμων στους απόρους στην Αμφιλοχία

Κριτική στον Απόστολο Κοιμήση για τον τρόπο με τον οποίο διένειμε τροφίμα σε άπορους ο δήμος Αμφιλοχίας, κάνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Πρεβεζιάνος. Ο κ. Πρεβεζιάνος σημειώνει πως η διαδικασία διανομή των τροφίμων έγινε εν πολλοίς εν κρυπτώ…

Η καταγγέλια Πρεβεζιάνου αναφέρει μεταξύ άλλων:
Τις τελευταίες μέρες, και μετά από προσπάθειες, οι δημότες του Δήμου Αμφιλοχίας έγιναν κοινωνοί και μάρτυρες της διανομής τροφίμων μέσω του Δήμου Αμφιλοχίας. Ο Δήμος Αμφιλοχίας, ως αποτέλεσμα της χείριστης κρατικής πολιτικής, ανέλαβε να υλοποιήσει το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε άπορους μόνιμους κατοίκους των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της περιφέρειάς του σε εφαρμογή της αριθμ.22830/20-4-2011 ΚΥΑ.Θεωρώ επιβεβλημένο να τονίσω ότι η έννοια του απόρου για το συγκεκριμένο πρόγραμμα προβλέπονταν επακριβώς και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, κάτι το οποίο δεν έγινε και νομίζω ότι δεν τιμά κανέναν από αυτούς τους «άρχοντες» της πλειοψηφίας που ανέλαβαν την υλοποίηση του προγράμματος. Συνειδησιακά δεν νομίζω να αισθάνονται άνετα τώρα που εκφράζονται παράπονα από πραγματικά άπορους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν έλαβαν γνώση του προγράμματος.
Αλήθεια ποιοι δημότες και πότε έμαθαν για τη διανομή των τροφίμων προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση; Κανένας δεν έμαθε γιατί κανείς δεν είχε τη συνειδησιακή ειλικρίνεια να τους ενημερώσει.
Ποιοι έκριναν για τους άπορους δημότες ,αφού δεν υποβλήθηκαν δικαιολογητικά ,όπως προβλέπονταν;
Πόσοι έπρεπε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ;
Ποιος αποφάσισε για το ποιος θα διανείμει τα προϊόντα του προγράμματος;
Κανείς δεν απάντησε ποτέ στα ερωτήματα αυτά, αν και ετέθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, και μένει το ερωτηματικό, όχι για το σύννομο της υπόθεσης, αλλά για την απαξίωση σχεδόν όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου