15/2/12

Επιστολή στον Παπουτσή

Αναδημοσιεύση από Κανάλι


Χρηστάκη,

σε θυμάμαι από την ΕΦΕΕ. Είχες πάντα αυτό το περισπούδαστο ύφος σαν να είχες πάντα πολλά πράγματα να κάνεις κάθε λεπτό της ζωή σου. Τελικά τίποτα δεν έκανες, τουλάχιστον μέχρι σήμερα για να μη σε αδικήσω. Μια τρύπα στο νερό. Σε έβαλαν τώρα να λες οτι ελέγχεις αυτά τα “ζώα με σκουτιά” όπως τα λέει ένας φίλος μου φιλόσοφος. Αλλά και να τα ελέγξεις δεν μπορείς. Ζώα τα παρέλαβες από τις “σχολές”, ζώα τα παρέδωσες στην κοινωνία. Τόσο ζώα ώστε να μην μπορούν να αυτενεργούν. Να ακολουθούν εντολές σαν σκυλάκια, σαν ζόμπι εν υπηρεσία.

Επειδή όμως μερικοί από εμάς που παλιά σε παρακολουθούσαμε στο ΔΣ της ΕΦΕΕ δεν καταλαβαίνουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αναλγησία σου, μέχρι ποιό σημείο μπορείς να νομίζεις ότι κοροϊδεύεις τον κόσμο με ανοησίες που την τεχνική τους δεν έχεις από τότε βελτιώσει, θέλω να σε ρωτήσω τι βλέπεις σε αυτά τα videos;


Επίθεση ΜΑΤ σε μπλοκ διαδηλωτών χωρίς να προκληθούν


Επίθεση ΜΑΤ στον Μίκη Θεοδωράκη χωρίς λόγο


Προβοκατόρικη επίθεση της ομάδας Δέλτα στη Μητροπόλεως



Τελικά ή πιο σπουδαία ημέρα της ανόητης καριέρας σου πρέπει να ήταν εκείνη που ένα ολόκληρο πανσπουδαστικό συνέδριο της ΕΦΕΕ, στου Ζωγράφου, φώναζε ρυθμικά :
“Παπουτσής, Παπουτσής,
Παπουτσάρας, Πουτσής,
Παπουτσάρας, Πουτσάρας, Πουτσής”

Το επόμενο video δείχνει τι θέλατε να κρύψετε κάνοντας φασαρία αλλού.
Ένα εκατομμύριο διαδηλωτές ενάντια στο Μνημονιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου