1/2/12

Εξώδικη δήλωση του Ε.Κ. Μεσολογγίου προς την ΔΕΗ‏


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)

Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου

Μεσολόγγι 31/1/2012

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ

Κατατέθηκε σήμερα 31-1-2012 εξώδικη δήλωση του Ε.Κ. Μεσολογγίου προς την ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα, στα πλαίσια της γενικότερης δράσης του Ε.Κ.Μ. για την κατάργηση του φορομπηχτικού και αντισυνταγματικού τέλους στα ακίνητα, που οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στην απόγνωση και την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Στην δήλωση μεταξύ των άλλων αναφέρεται:

«ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να απόσχετε από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που 1) Αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν το αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., μέχρι και την οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011. 2) έχουν καταβάλει την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος συν ΦΠΑ, συν δημοτικά τέλη, συν δημοτικούς φόρους, συν ΤΑΠ μέσω ΑΤΜ τραπεζών και δεν έχουν καταβάλει το κατά τα προαναφερόμενα αντισυνταγματικό Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., συνεπώς είναι συνεπείς απέναντι στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τη ΔΕΗ Α.Ε.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης οιασδήποτε δομημένης επιφάνειας, που ανήκει σε κάτοικο ή δημότη του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, για τον λόγο της μη καταβολής του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. πριν την οριστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας περί της συνταγματικότητας των διατάξεων του ν. 4021/2011, θα συμπαρασταθούμε με όλα τα νόμιμα μέσα σε κάθε κάτοικο του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, που θα υποστεί την αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική συμπεριφορά της Δ.Ε.Η., ενώ όλοι οι υπεύθυνοι της εταιρείας σας στην Περιοχή της Ι.Π Μεσολογγίου και οι εντεταλμένοι για την διακοπή ηλεκτροδότησης υπάλληλοί σας, θα ευθύνονται προσωπικώς και αλληλεγγύως αστικώς και ποινικώς, θα υπέχουν δε την υποχρέωση να αποκαταστήσουν κάθε θετική και αποθετική ζημία που θα προκληθεί από την εν λόγω διακοπή ηλεκτροδότησης και να καταβάλλουν όλες τις σχετικές αποζημιώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου